Vatan Partililerden yaya üst geçit talebi

Vatan Partililerden yaya üst geçit talebi

Vatan Partisi Gebze İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Gebze Anibal Kavşağı’na bir yaya üst geçidi yapılmasını talep ettikleri belirtildi.

Vatan Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nca yapılan yazılı basın açıklamasında, “Gebze Sultan Orhan Mahallesi’nde Gebze Center önündeki ışıklı kavşakta yoğun bir yaya geçişi var. Yaşlıların ve çocukların da çok kullandığı bir güzergâh olduğundan hem trafiği hem de insan güvenliğini tehlikeye sokan bir vaziyettedir. Bu kavşağın tam güvenliğini sağlamak ancak yaya alt veya üst geçidiyle sağlanabilir. Yapılmasını istediğimiz yaya üst geçidinin üç ayağının olması ve bu ayaklarının birinin trafo önüne diğeri ise polis merkezi önündeki boş arsaya yapılması ve bu iki ayağı tam yol üzerinde birleştirip Gebze Center istikametine giden yol kenarına indirilmesi uygun olur.

FATİH’İN AT ÜZERİNDE HEYKELİ

Ayrıca tarif edilen bölgede Fatih Sultan Mehmet’in demir profilinden yapılmış bir görseli bulunmaktadır. Fatih Sultan Mehmet Gebze’de vefat etmiştir. O nedenle Fatih Sultan Mehmet’e yakışan atın üzerinde büyük bir heykelinin yapılması daha uygun olur. Hepimizin görevi insanların mutluluğunu ve güvenliğini sağlamak için çaba sarf etmemiz olmalıdır. Vatan Partisi Gebze İlçe Başkanlığı olarak bu yapıcı önerimizi Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz’ün dikkate almasını umuyor ve arz ediyoruz” dedi.  

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum