Uzmanı tarih verdi! Gram altın rekor kıracak

Uzmanı tarih verdi! Gram altın rekor kıracak

Pekçok yatırımcının yakından takip ettiği piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altın için tarih verdi ve rokor kıracağını ifade etti.

Özellikle altı yatırımcıları tarafından yakından takip edilen piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altının geleceği hakkında değerlendirmelerde bulundu ve tarih verdi. Peki, gram altın ne kadar olacak? Gram altında ne zaman rekor kıracak? İşte detaylar...

Altın piyasası ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, gram altının ne kadar olacağını açıkladı. Piyasa uzmanı İslam Memiş, o tarihte gram altının 2 bin 700 lira olacağını işaret etti. Memiş, açıklamasında altın fiyatlarındaki düşüşün kalıcı olmadığını ve Fiyatların kısa sürede yükseleceğini belirtti.

GRAM ALTIN 2 BİN 700 LİRAYA ÇIKACAK

İslam Memiş, yeni yılda altın tahmini için şu ifadeleri kullandı.“2 bin lirayı dip olarak hedef alan gram altın, 2024 yılında da 2 bin 500 – 2 bin 700 lirayı hedef alan bir seviyede olacak” ifadelerini kullandı.İslam Memiş, Fed faiz kararının ardından hem ons hem de altının gram fiyatı için beklediği yükselişlerin gerçekleşeceğini söyledi. Piyasa uzamanı Memiş devamında şunları söyledi:

“Yılı muhtemelen 1950 - 2000 lira aralığında tamamlarız gram altında. 2000 aşağısı rakamsal değerler alım fırsatı vermeye devam ediyor. 2700 seviyesine yerleşecek bir gram altına göre herkes planını yapmalı 2024 yılı için”

Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.