Trakya’da bize her yer  Gebze bize herkes kanka

Trakya’da bize her yer Gebze bize herkes kanka

Sezonun ilk maçında evinde Çorluspor’u 1-0 yendikten sonra Çorluspor taraftarının alkışıyla soyunma odasına yollanan Gebzespor, deplasmanda 2-1 kazandığı Keşanspor maçı sonrası da evine Keşansporlu taraftarın alkışı ve aynı sloganla uğurlandı: “Gebze sen bizim kardeşimizsin.”

Gebzespor; Bölgesel Amatör Lig’de geçen sezon ıskaladığı şampiyonluğa bu yıl daha emin, daha sağlam adımlarla ve rakiplerinin alkışlarıyla yürüyor.

Gebzespor; sezonun ilk maçında evinde şampiyonluk adaylarından Çorluspor’u evinde ağırladı. Menekşeler 1-0 kazandığı maç sonrası önce kendi taraftarına koştu. Ardından tribünü boşaltmayan Çorluspor taraftarının daveti ve “Gebze sen bizim kardeşimizsin” sloganıyla soyunma odasına uğurlandı.

Sezonun ikinci maçında Kocaeli derbisinde Yuvacıkspor’a konuk olduk. Rakibin, “Statta tadilat var” bahanesiyle taraftarımıza yasak koyduğu maçı jeneriklik iki golle kazandık. Yürekten alkışlandık.

Üçüncü maçta bir zamanlar Gebze’nin beldesi; günümüzde sınır komşumuz, Dilovası ilçesi ve bölgemiz temsilcisi Diliskelesispor’u aleni penaltı olan pozisyonda, penaltı golüyle 1-0 yendik. Konuğumuzu krallar gibi ağırlarken, teknik heyetten ve yönetimden teşekkür aldık.

Dördüncü haftayı fikstür gereği BAY geçerken dördüncü maçımıza, beşinci hafta, hafta içi mesaisinde Keşanspor’a konuk olarak oynadık. 2-1 kazandığımız maç sonrası temsilcimiz önce taraftarına koştu. Evin yolunu tutarken Keşanspor taraftarı “durdurdu!”: “Gebze sen bizim kardeşimizsin…”

Tabelada Gebzespor’un, neticede ise dostluğun kazandığı maçın saha dışındaki detaylı hikâyesi, yarın…

Saha içi hikayesi bu linkte..

https://www.gebzehaber.net/gebzespor-atti-yatti-110469h.htm

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.