TEMA Vakfı’ndan Gebze’ye ödül

TEMA Vakfı’ndan Gebze’ye ödül

TEMA Vakfı’nın saha koordinasyon toplantısından Gebze bir ödül ve iki teşekkür plaketi ile döndü. Esma Akan eğitim çalışmaları nedeniyle Hayrettin Karaca ve Ali Nihat Gökyiğit Gönüllük Ödülü edindi

tema-odul-1-001.jpg

TEMA Vakfı’nın her sene Özyeğin Üniversitesi’nde düzenlenen saha koordinasyon toplantısı, 16-19 Ağustos 2023 tarihleri arasında saha örgütlenmesini oluşturan il temsilcileri, ilçe/mahalle sorumluları ve genç TEMA Başkanları ile birer yardımcılarının katılımıyla gerçekleştirildi.

tema-odul-3-001.jpg

Toplantı TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç’ın geçmiş bir yılın değerlendirilmesi ile gelecek yılların hedef ve planlarının sunumuyla başladı.

tema-odul-4-001.jpg

Toplantının son günü Hayrettin Karaca ve Ali Nihat Gökyiğit Gönüllük Ödülleri kapsamında Gebze’de yürütülen eğitim çalışmaları nedeniyle Gebze Hacı Halil Mahalle Sorumlusu Esma Akan ödül almaya hak kazandı. Esma Akan’ın ödülü TEMA Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Gebze İlçe Sorumlusu Feride Özkan’a takdim edildi.

tema-odul-2-001.jpg

Ayrıca TEMA Vakfı temsilcilik ve sorumluluklarını aralıksız sürdürdükleri için 4 yılda bir verilen teşekkür plaketlerini bu yıl Gebze Hacı Halil Mahalle Sorumlusu Esma Akan, Gebze Mustafa Paşa Mahalle sorumlusu Nurhan Görmez, Değirmendere Merkez Mahalle Sorumlusu Şevkiye Uğur ve Gölcük Merkez Mahalle Sorumlusu İlkay Küçük edindi.

tema-odul-5-001.jpg

Toplantıya İlimizden İzmit İlçe Temsilcisi Nuran Taşdemir, Değirmendere Merkez Mahalle Sorumlusu Şevkiye Uğur, Gebze İlçe Temsilcisi Feride Özkan, Gebze İlçe Temsilci Yardımcısı Deniz Yıldız ve Gebze Teknik Üniversitesi Genç TEMA Başkanı Berk Emre Engin katıldı.

Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.