Taraftar istedi, başkan yaptı!

Taraftar istedi, başkan yaptı!

Bir Kocaelispor taraftarı, Kocaelispor'un Eyüpspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası, sosyal medya hesabı üzerinden KBB Başkanı Büyükakın'dan ilginç bir talepte bulundu. Başkan Büyükakın, o talebe 4 gün sonra fotoğraflı bir paylaşımda “ O iş tamam kardeşim” ifadeleri ile cevap verdi

Kocaelispor'un, geçtiğimiz günlerde Eyüpspor ile çıktığı zorlu karşılaşmayı 2-1 kazanmasının ardından, bir taraftar sosyal medya hesabı üzerinden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı etiketleyerek ilginç bir talepte bulundu.

BİZİM İÇİN MUAZZAM BİR OLAY
Taraftarın “Başkanım günaydın. Dün akşamki mutluluğun ardından sizden bir isteğimiz olacak. Kocaeli Stadyumu'nu tarif eden yol tabelalarının tümüne KOCAELİSPOR logosu konmasını istiyoruz. Sizin için çok küçük bir iş, bizim için muazzam bir olay. Bizi kırmayın lütfen” ifadelerine, 4 gün sonra başkan Büyükakın'dan yanıt geldi.

O İŞ TAMAM KARDEŞİM
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yön tabelalarına Kocaelispor logosunun eklendiği fotoğraflara “ O iş tamam kardeşim” ifadeleri ile yanıt verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.