Sporcularla bir araya geldi

Sporcularla bir araya geldi

Sporcu kimliği, spora ve sporcuya verdiği destekle tanınan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra’daki spor kulüpleri ve sporcularla bir araya geldi.

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra’da bulunan tüm spor kulüpleri ve sporcularla Kandıra Namazgah Kültür merkezinde düzenlenen organizasyonla bir araya geldi. Yemekte İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ercan Güneş başta olmak üzere, Kandıraspor Kulübü Başkanı Hüseyin Akın, Kandıra Akçakocabey Spor Kulübü Başkanı Hakan Kocatürk, Kandıra Yüzme Kulübü Başkanı Mustafa Bayır, Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Ragbi Spor Kulübü Başkanı Bayram Meşe, Kandıra Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Tansu Okan, kulüp yöneticileri, antrenörleri, sporcular ve aileleri yer aldı. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı yemekli organizasyonda Boççe Dünya Şampiyonu Tansel Bütün’e Başkan Turan tarafından hediye verildi.

DÜNYA DERECELERİ ELDE ETMEYE GAYRET EDECEĞİZ
Gecede bir konuşma yapan Başkan Turan, ‘’Sevgili çocuklar, değerli gençler, onları yetiştiren fedakarlık gösteren değerli hocalarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, kulüp başkanlarımız. Gençlerimize hem aile terbiyesi, hem sporcu terbiyesi vermeye gayret eden aile büyüklerimiz, annelerimiz, babalarımız ’’ diyerek başladığı konuşmasında Kandıra’da sporcu yetiştirmenin çok kolay olmadığını ifade etti. Göreve gelmelerinin ardından değerli hocalarla, kulüp başkanlarıyla beraber sporda her branşta da etkinlikleri artırmaya başladıklarını belirten Başkan Turan, ‘’ İnşallah bundan sonrasında da branşlarımız daha da çok artacak. Türkiye dereceleri, belki dünya dereceleri elde etmeye gayret edeceğiz. Sporun sadece futboldan mütevellit olduğunu kimse düşünmesin. Birçok branşta Türkiye’yi temsil edecek sporcularımızı yetiştirebiliriz.’’ dedi.

ADNAN BAŞKANA TEŞEKKÜR
Kulüp Başkanları adına söz alan Akçakoca Anadolu Lisesi Müdürü Akçakoca Ragbi Kulübü Başkanı Bayram Meşe’ de yaptığı konuşmasında, ‘’Sporcularımızın yetişmesi adına yağmur çamur, soğuk sıcak demeden tüm fedakarlıkları yapan, başarıdan başarıya imza atan antrenör arkadaşlarımız, sporcularımızın çok kıymetli aileleri ve sevgili sporcular hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bugün Kandıra spor camiasını bir araya getirerek, bu güzel tablonun oluşmasına vesile olan, bizleri misafir eden, bizleri değerli hissettiren Kandıra Belediye Başkanımız Adnan Turan’a teşekkür ediyorum’’ dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.