Sosyal medyadan yardım  çağrısında hızır gibi yetiştiler

Sosyal medyadan yardım çağrısında hızır gibi yetiştiler

Vural Acartekin başkanlığındaki Darıca Yaşlılarla Dayanışma Derneği, Darıca Mehmet Akif Ortaokulu’nun eksikleri için sosyal medyadan gelen destek çağrısında, destekçilerinin desteğiyle yanıt verdi

mehmet-akif-2.jpeg

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği – YASDER, yine ve yeni bir destek çalışmasına imza attı. Vural Acartekin başkanlığındaki dernek yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Sosyal medya üzerinden örgütlenerek faaliyet gösteren gönüllü gurubunun üyesi olan bir yakınımız, arkadaşının Darıca Mehmet Akif Ortaokulu’nda İngilizce Öğretmeni olarak göreve başladığını ama okulun eksikleri olduğunu, bu konuda dernek olarak bizim yapabileceklerimizi sorguladı. Biz de adı geçen Öğretmen Hüseyin Subaşı ile iletişime geçtik. Okulun öncelikle kitap, defter, kırtasiye ihtiyacı olduğunu dile getirdikleri için biz de bu malzemelerin bir kısmını tedarik ettik. Ayrıca derneğimize bağış gelmiş bir adet tableti de listemize ekleyerek okulu ziyaret ettik” dedi.


mehmet-akif-3.jpeg

Açıklamada ayrıca;  “Darıca Mehmet Akif Ortaokulu’na yaptığımız desteğin bağışçısı olan tüm iyilikdaşlarımıza ve teslimi sırasında bizi ağırlayan Okul Müdürü Ümit Biber ile İngilizce Öğretmeni Sayın Hüseyin Subaşı’na yüzleri gülen çocuklarımız adına çok teşekkür ediyoruz” görüşlerine yer verildi.

 

mehmet-akif-4.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.