Son yolculuklarına Gebze’den uğurlandılar

Son yolculuklarına Gebze’den uğurlandılar

Kastamonu’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Niyazi Çakır, Birol Özdemir ve Necati Akbaş, Gebze’de toprağa verildi.

Kastamonu’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Niyazi Çakır, Birol Özdemir ve Necati Akbaş, Gebze’de toprağa verildi. Çakır, Özdemir ve Akbaş, İlyasbey Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Pelitli ve Merkez Mezarlıkları’nda toprağa verildi. Çakır, Özdemir ve Akbaş’ın cenaze namazlarına AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, Gebze Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Birol Elüstü, Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazeye katılanlar acılı ailelerin acısına ortak olup başsağlığı dileklerini iletti. 
Gebze’den Sinop’a giden inşaat malzemesi yüklü kamyonun 41 DV 367 plakalı kamyonun freni patlamış, uçuruma yuvarlanıp yanan kamyonda Niyazi Çakır, Birol Özdemir ve Necati Akbaş feci şekilde can vermişti.
Yeni Haber Gazetesi kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diler. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.