Son mesajı oğluna oldu: Spor toplumsal uyumdur

Son mesajı oğluna oldu: Spor toplumsal uyumdur

CHP Darıca’nın eski yöneticilerinden, renkli simalarından Özden Kısakol son yolculuğuna uğurlandı. Kısakol’un son oğlu Ardahan’a oldu: Spor sağlık olduğu kadar, sosyal ve toplumsal uyumun da göstergesidir

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Örgütü’nün renkli simalarından, eski ilçe yöneticisi ve ilçe başkan adayı Özden Kısakol son yolculuğuna 2022’nin son günü uğurlandı. 30 Aralık’ı 31 Aralık’a bağlayan gece geçirdiği ani kalp krizi sonrası Tuzla’da GİSBİR Hastanesi’ne kaldırılan Özden Kısakol, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

mesaj.jpg

Kısakol’un sosyal medyadan son mesajını oğlu Ardahan’a, oğlunun yer aldığı basketbol takımının fotosu ile, “Spor sağlık olduğu kadar, sosyal ve toplumsal uyumunda göstergesidir. Başarılar oğluşum” diye yazdığı görüldü.

Özden Kısakol bugün (31 Aralık Cumartesi) Darıca, Bağlarbaşı, Esentepe Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Darıca Nene Hatun Mahallesi arasında toprağa verildi.

209-003.jpg

Kısakol’un cenaze namazı cami imamlarından Furkan Canpolat tarafından kıldırıldı. Canpolat namaza durulmadan önce cemaate üç nasihatte bulundu.

İmam Furkan Canpolat, merhumun ruhuna ve birinci derecede yakınlarına saygıdan ölümünün ardından üç gün boyunca fıkra anlatılmaması, gülünmemesi, kahkaha atılmaması;

Kuran’ı Kerim okunması;

Varsa bilinen borcu ödenmesi gibi uyarılarda bulundu. Canpolat cenaze namazı öncesi, “Nasıl bilirsiniz?” ve “Şahitlik eder misiniz?” sorularını, Kısakol’u tanıyanların yanıtlamasını istedi. Ardından cenaze namazını kıldırdı.

Özden Kısakol’un cenaze namazına CHP İl Başkanı Bülent Sarı, Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk, Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya; aralarında Selim Özcan ve Aydın Işık’ın da bulunduğu Darıca Belediye Meclisi CHP Üyeleri ile Darıca BM MHP üyesi Petrol-İş Sendikası Gebze Şube Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Ağbaba, İYİ Parti İl Başkan adayı Nusret Acur, MHP İl eski Başkanı Aydın Ünlü; aralarında İl eski Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ile İl eski yöneticileri Özgür Çelik ve Ali Yapa’nın da bulunduğu CHP Kocaeli Milletvekili aday adayları, Gebze Matbaacılar Derneği Başkanı Ozan Kurtuluş İlyasoğlu, Gebze EYT Derneği Başkanı Nuh Erdoğan Erdoğan; aralarında Selman Kösali ve Yakup Törk’ün de bulunduğu CHP Darıca İlçe eski başkanları, Gebze İlçe eski başkanları Özkan Koçak ve Sedat Tatar ile birlikte CHP ve MHP’den mevcut ve eski yöneticiler, vatandaşlar ve Özden Kısakol’un sevenleri katıldı.

Ardahan Merkez İlçe Yaylacık Köyü eşrafından olan Özden Kısakol, Darıca’da Yaylacık Köyü Dernek başkanlığını sürdürüyordu.

204-014.jpgLeyla Dalkıran Kısakol ile evli olan Özden Kısakol; Özlem ve Ardahan Kısakol’un babaları idi.

Gebze Yeni Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

 

203-022.jpg205-013.jpg206-011.jpg207-008.jpg208-012.jpg209-004.jpg210-009.jpg211-007.jpg212-004.jpg213.jpg214-003.jpg400.jpg402-001.jpg2002-010.jpg4033.jpg40333.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.