Güven Çağlayan

Güven Çağlayan

SİZ MİSİNİZ BENİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI GÖSTERMEYEN!

SİZ MİSİNİZ BENİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI GÖSTERMEYEN!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, herhangi bir yerden aday ve görev alamamanın cezasını Darıca Gençlerbirliği’ne kesti.

Oysa Darıca halkı onu 3 dönem Belediye Başkanı seçti.

İldeki Büyüklerin onayından geçmeyen Karabacak bunun sinyalini alır almaz, karşı atağa geçip 14 yıldır asla yapmadığını yapıp aynı partideki büyüklerine Darıca Gençlerbirliği üzerinden salladı. Şan şöhret, bolca paralarla süren saltanat, tarihi utançlarla sona ermek üzere.

Sancı bu yüzden.

Bak bizim desteğimiz olmadığı zaman kulüp ne hale düşüyor dedirtmek için Darıca Gençlerbirliği’ne bunları yaşatan Şükrü Karabacak’ın ta kendisidir.

Yoksa koskoca Darıca Belediyesi için çerez parası olacak rakamlar nasıl bulunmaz! Bu tepki, bu isyan, bu zulüm Şükrü Karabacak’ın başrolünde olduğu bir yapımdır.

Siyasi bir görev alamamanın tepkisi 85 yıllık çınarı yok etmekle verilemez.

Seçim dönemlerinde şov aracı olarak kullandığın Darıca Gençlerbirliği’ni görev alamadığın için utanç durumlara düşürmek hiç kimsenin haddine değildir.

Kulübü ne şekilde aldığı belli olmayan Azerilerin ne yapmaya çalıştığı da hiç belli değil. Belli ki; tepkileri en aza indirmek adına bölgenin saygın ismi Murat Aydın bu yapının içinde bir kalkan olarak duruyor. Şuan kimse ne Azeri iş adamını ne de Şükrü Karabacak’ı tanımaz. Herkes Murat Aydın’ı bilir ve şuan 7/24 kaynak aradığı gelen bilgiler arasında. Ateşten gömleği giymiş. Darıca Gençlerbirliği gemisi su almış, bir yer kapansa diğer yer kapanmıyor.  Kulübün Darıca ve Gebze çevresinde birikmiş inanılmaz borçları var. Her gün borcunuzu ödemezseniz mahkemeye veririz tehditleri geliyormuş. Murat Aydın gibi doğru isimler bence daha sağlıklı yapıların başında olmalı. Bu kadar film fırtınanın döndüğü bir ortamda olmak umarım ona ciddi zararlar vermez.  Yalnız; bu yokluk Darıca’nın gençlerine yarar. Umarım iyi değerlendirirler.

Bu yazı toplam 9993 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güven Çağlayan Arşivi