Sivaslılar ’da Hamit Kuş güven tazeledi!

Sivaslılar ’da Hamit Kuş güven tazeledi!

Gebze Sivaslılar Dernekler Birliği’nin Genel Kurul Toplantısı yapıldı Genel Kurula iş ve siyaset dünyasından yoğun bir katılım oldu. Tek adaylı seçimlerde başkanlık görevini iki dönemden bu yana yürüten Hamit Kuş yeniden seçildi.

Gebze Sivaslılar Dernekler Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı denek lokalinde yapıldı. Genel kurula siyaset dünyası da büyük ilgi gösterdi. Tek adaylı seçimlerde başkanlık görevini iki dönemden bu yana yürüten Hamit Kuş 4. Dönem başkanlığına tek aday olarak getirilirken, yönetim kurulu genç ağırlıklı olarak oluşturuldu. Sivaslıların önümüzdeki günlerde Kocaeli Sivaslılar İş İnsanları Derneği olarak yeni bir yapılanmaya gideceği, Gebze Güzeller OSB içerisinde merkez oluşturacağı da toplantıda müjdelendi.

GENEL KURULA KİMLER KATILDI?

Sivaslılar Dernekler Birliği toplantısına Güzeller OSB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, SİDEF Genel Başkanı Zeki Bulut, Şahin Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen, Kocaeli Sivaslılar Dernek Başkanı Kadir Zortaş, MHP Çayırova ilçe Başkanı İsmail Akkuş, Kocaeli Sivaslı iş insanları Derneği Başkanı Erkan Karataş, Tuzla Sivaslılar Derneği Başkanı Abdurrahman Ünal, Çayırova Sivaslılar Derneği Başkanı Yunus Kale, Osman Akbulut, Burak Fidan, Gebze ticaret odası yönetim kurulu üyeleri Miktad Aydın, Yücel Yılmazel, PTT Gebze Müdürü Rıza Doğru, Sivaslılar Derneği onursal Başkanı Bahattin Zile.

SİVASLILAR KARAKTERİ DÜZGÜN VE CANA YAKIN İNSANLARDIR

Sivas Dernekler Birliği Başkanı Hamit Kuş teşekkür konuşması yaptı. Genel Kurul başlamadan önce yeniden aday olduğunu belirten Kuş şöyle konuştu, “Bazen insanın canı bir madımak çorbası ister bazen sohbet ister bazen de bir Sivas türküsü ister. İnşallah bunların hepsini derneğimiz vesilesiyle senelerden beri üstüne koyarak yapıyoruz. Bu çatı altında hizmet eden destek veren herkese konuşmamın hemen başında teşekkür ediyorum. Aramızdan ayrılanları rahmetle yad ediyorum. Sivaslılar karakteri düzgün ve cana yakın insanlardır. İnsanlara verdikleri değer bakımından birbirlerine çok benzerler. Nerede bulunurlarsa bulunsunlar görevlerini hakkıyla yapmaya çalışırlar.

SİYASET ÜSTÜ BİR STK’YIZ

Biz bugün bir STK olarak, bir dernek olarak, hemşeriler olarak hem kendi geleceğimiz hem de çocuklarımızın geleceği için karınca kararınca ne yapabiliriz, neler ortaya koyabiliriz doğduğumuz ve doyduğumuz topraklara nasıl hizmet yapabiliriz, Sivas yüreği sevgi dolu yiğit insanların kentinin adıdır. Sivas bugün Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova'da bulunan yüzlerce üyesi ile Kocaeli'ne doyduğu bu topraklara kalbini açmış hizmet üretmeye çalışmaktadır. Ne mutlu bize ki böyle gönül işlerine vesile oluyoruz. Ne mutlu ki, doyduğumuz topraklara hizmet etmek için gurbet dayanışmasında bir araya gelebiliyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız iyi ki birlikteyiz.”

TEK ADAYLI SEÇİMLER

Sivas Dernekler Birliği genel kurulunun divan başkanlığı Güzeller OSB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan yaptı. Divan üyeliklerini SİDEF Genel Başkanı Zeki Bulut ile Kocaeli Sivaslılar Dernek Başkanı Kadir Zortaş yaptı. Yapılan Genel kurul ’da tek adaylı liste yeniden yönetime gelirken, Hamit Kuş başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda ağırlıklı olarak genç isimler yer aldı.

İŞ İNSANLARI DERNEĞİ KURULUYOR

Öte yandan Kocaeli genelinde bulunan iş insanlarının tek bir çatı altında toplanması amacı ile yeni bir adım atılıyor. Dernek Başkanı Hamit Kuş, Güzeller OSB Başkanı Adem Ceylan’ın katkıları ile Güzeller OSB içerisinde Kocaeli İş İnsanları Derneği’nin bürosu oluşturulacak. Bölgemizde bulunan iş insanları tek bir çatı altında toplanacak. Önümüzdeki günlerde bu konu ile ilgili ayrıntılı bilgi kamuoyu ile paylaşılacak.

SİYASET DÜNYASI İLGİ GÖSTERDİ

Genel Kurul Toplantısına AK Parti, CHP, MHP ve YRP ilçe yöneticileri ve adayları da katıldı. AK Parti’den Gebze ilçe başkanı Recep kaya, Milletvekili ve Milletvekili adayı M. Akif Yılmaz, Milletvekili adayı Hasan Soba, Gençlik ve Kadın kolları başkanları ve yöneticiler, CHP’den ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milletvekili adayı Serap çakır, MHP’den İlçe başkanı Bülent Korkmaz, Milletvekili adayı Yudum Kaşıkçı, YRP’den ilçe başkanı Engin Kılıç Milletvekili adayı Yaşar Birgül katıldı. Gelecek partisi Çayırova ilçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu, genç siyasetçi Ali Karakaya, Genel Kurula Sivaslı siyasetçilerin tamamına yakın bir bölümü de genel kurula katılım sağladı.

1-001.jpg2-001.jpg3.jpg4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.