Sigaraya zammı geliyor?

Sigaraya zammı geliyor?

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş'ın, 5 TL'lik sigara zammı ile ilgili paylaşımı sonrası, herkes o iddiayı araştırmaya başladı. Arama motorlarından en çok aratılan konuların başında “ Sigaraya zam geldi mi?”, “ Sigaraya zammı geliyor” sorusu oldu. Bilindiği üzere en son Eylül ayında bir çok sigra grubun 5 TL zam gelmişti. İşte detaylar...

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından sigara zammı ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Aybaş, bir grup sigara markasına 5 TL zam geleceğini iddia etti ve diğer sigara markalarına da zam beklendiğini açıkladı. Konuyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama bulunmasa da, bu gelişmenin ardından güncel sigara fiyatları listesi en çok araştırılan konulardan birisi olarak öne çıkmaya başladı. Peki, güncel sigara fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte, sigara zammı iddiası ile ilgili son gelişmeler...

SİGARAYA ZAM GELDİ Mİ?

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, X (Twiter) hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Bir grup sigara çeşidine 5 lira zam geçişi oldu. Diğer gruplara da zam yolda." ifadesini kullandı.

Sigara zammı ile ilgili markalardan henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Öte yandan, sigara zammının ne zamandan itibaren geçerli olacağı da henüz bilinmiyor.

EYLÜL AYININ BAŞINDA 5 TL ZAM GELMİŞTİ

Eylül ayının başında hemen hemen bütün sigara gruplarına 5 TL'lik zam gelmişti.Birçok markadaki en ucuz sigara fiyatı 46-47 TL'ye çıkmış; en pahalı sigara fiyatı ise 51 TL ile 55 TL arasında değişkenlik göstermişti. Henüz bir zam açıklaması yapılmadı. Ancak, Aybaş'ın açıklaması doğruysa en düşük sigara 51 TL olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.