Servis şoförünü öldürüp kaçmıştı! Tutuklandı

Servis şoförünü öldürüp kaçmıştı! Tutuklandı

Körfez ilçesinde meydana gelen olayda, kullandığı otobüsün jant kapağını değiştirdiği esnada servis şoförü Yılmaz Sınıksaran'ı, başından vurarak öldüren ve olay sonrası teslim olan Şahin Altunttaş, Sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklandı.

Körfez İlçesi Yeni Yalı Hürriyet Caddesi Üzerinde, önceki akşam saat 17:30 sularında meydana gelen olayda, kullandığı servis aracını yol kenarına çekerek jant kapağını değiştiren Yılmaz Sınıksaran, bu esnada bir anda koşarak yanına yaklaşan bir kişi tarafından silahla başından vuruldu. Sınıksaran olay yerinde hayatını kaybederken, olay yerinden kaçan zanlı Sahin Altuntaş, kısa bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

ZANLI TUTUKLANDI

Uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Sınıksaran'ın cenazesi, Körfez Yeni Yalı Mahallesi Merkez Camisi'nde ikindi sonrası kılınan cenaze namazının ardından Körfez Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Polise telim olan zanlı Şahin Altuntaş ise, tamamlanan işlemleri sonrası sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklandı.

15 YILLIK HUSUMET

Olay sonrası polis merkezine giderek teslim olan ve sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklanan zanlı Şahin Altuntaş, polise ve savcılığa vermiş olduğu ilk ifadesinde, öldürdüğü Yılmaz Sınıksaran ile 15 yıl önceye dayanan ve sebebini açıklamak istemediği bir husumeti bulunduğu ve bu nedenle olayı gerçekleştirdiğini söylediği ileri sürüldü.

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.