Sarıbay ve Törk Darıcalı pazar esnafını dinledi

Sarıbay ve Törk Darıcalı pazar esnafını dinledi

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve CHP Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk, Kazım Karabekir cumartesi pazarı esnafını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Başkan Yardımcıları Selim Yıldız ve Ali Yapa, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, CHP Darıca İlçe yöneticileri, CHP Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk ve CHP Darıca Meclis üyesi aday adayı Aydın Işık, Darıca Kazım Karabekir Mahallesi’nde kurulan Cumartesi pazarı esnafını ziyaret etti. 2019 yerel seçimleri için CHP’nin çalışmalarını hızlandırdığı Darıca’da, Cumartesi pazarı esnafının yaşadığı ekonomik sıkıntılar dinlendi.

DARICA’DA PAZAR ESNAFI DERTLİ

Kazım Karabekir Cumartesi Pazarı esnafı ve pazar alışverişi yapan vatandaşlar CHP’li heyete yaşadıkları ekonomik buhranı anlattı. Gebze’deki pazar yeri sıkıntısı sebebi ile Darıca pazarına gelerek satış yapan esnaflar CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’a mağduriyetlerini dile getirdi. Darıcalı esnaf ise Cami Mahallesi’nde temeli atılan kapalı pazar alanı bittikten sonra oraya gitmek zorunda kalacaklarını dile getirerek mesafe uzaklığı sebebi ile vatandaşın pazara gitmeyecek olmasında duydukları rahatsızlığı dile getirdi. İlçedeki seçim çalışmaları hakkında CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il başkan yardımcılarının bilgilendirildiği ziyarette önümüzdeki süreçteki planlamalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.