Saadet Partisi seçimlere hazır!

Saadet Partisi seçimlere hazır!

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural, teşkilat olarak pazar günü yapılacak seçimlere hazır olduklarını söyledi. Saadet Partisi olarak çok iyi bir seçim süreci geçirdiklerini söyleyen Erkan Vural, sandık görevlilerinin de tam kadro hazır olduğunu ifade etti.

Gebze’nin her bölgesinde sandıklara hakim olacaklarını ve sonuçlara da kısa sürede ulaşabileceklerini söyleyen Erkan Vural, seçimlerin bu kez sonuç olarak çok daha verimli geçeceğine inandığını ifade etti. Bugüne kadar Saadet Partisi olarak binlerce insana ulaşıp dertlerini dinlediklerini söyleyen Erkan Vural; “Gitmek isteyip de gidemediğimiz bir yer olmadı. Gerek sokakta, gerekse STK ziyaretlerinde binlerce insana ulaştık. Toplumun büyük bir bölümü zamlar ve hayat pahalılığından şikayetçi. Emekliler ise hepten perişan olduğunu söylüyor. Saadet Partisi olarak bu seçimin alternatifi olmak için yola çıktık. Genç, yetenekli ve Gebze’yi ve sorunlarını çok iyi bilen bir adayımız var. Bunun seçim sonuçlarında da karşılığının olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesini arzu ettiğini de ifade eden Erkan Vural; “Seçimlerden sonra da Gebze’de olacağız ve yüz yüze bakacağız. Özellikle seçim günü herkesin daha da sakin ve duyarlı olması gerekiyor. Kazananın Gebze ve demokrasi olması dileği ile iyi bir seçim süreci yaşanmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.