Rönesans Gayrimenkul Yatırım Halka Arz Ediliyor: İşte Hisse Bedeli ve Talep Toplama Detayları

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Halka Arz Ediliyor: İşte Hisse Bedeli ve Talep Toplama Detayları

Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ (RGYAS), borsa koduyla yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Ak Yatırım ve Deniz Yatırım öncülüğünde gerçekleşen halka arz süreci, 19 Nisan'a kadar devam edecek olan talep toplama ile yeni bir evreye girdi.

Hisse Bedeli ve Talep Toplama Süreci
Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ'nin hisseleri için belirlenen halka arz fiyatı pay başına 135 TL olarak açıklandı. Şirketin nominal değeri 33 milyon 357 bin 450 lira olan payları, bu arz ile yatırımcılara sunuluyor. Arz sonrasında şirketin yüzde 10,08’lik bir kısmı halka açık hale gelecek.

Halka arz edilecek hisseler, %80 yurt içi bireysel yatırımcılara ve %20 yurt içi kurumsal yatırımcılara ayrıldı. Halka arz büyüklüğünün ise 4,5 milyar TL olması bekleniyor.

Yatırım İçin Neden Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ?
Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Canbaş, halka arz gelirlerini şirketin mali yapılarını güçlendirme, serbest nakit akışlarını artırma ve yatırımların finansmanına kaynak sağlayarak büyüme odaklı kullanacaklarını ifade etti. Bu strateji, şirketin uzun vadeli büyüme potansiyelini yansıtıyor ve yatırımcılar için cazip bir fırsat sunuyor.

Halka Arz Sürecinde Nasıl Hareket Edilmeli?
Talep toplama süreci 17-19 Nisan tarihleri arasında devam edecek olan bu halka arzda, yatırımcılar Ak Yatırım ve Deniz Yatırım aracılığıyla işlemlerini gerçekleştirebilir. Yatırımcıların, süreci kaçırmamak için belirtilen tarihler arasında harekete geçmeleri önem taşıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.