Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan GTO ziyareti

Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan GTO ziyareti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Meslek Komite, Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda Başkan Abdurrahman Aslantaş Oda tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, eğitim ve bilgilendirme hizmetleri, üretim ve ihracatı geliştirme programları, yurt dışı iş forumları ve yabancı heyetlerle gerçekleştirilen B2B görüşmeleri konusunda Birlik bilgilendirme yaptı.

GTO FAALİYETLERİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Gebze Ticaret Odası’nın A Sınıfı Akredite Oda olarak üyelerine kaliteli hizmet sunduğunu görmekten gurur duyduğunu ifade ederek yakın zaman önce Oda tarafından üst düzey katılım ile düzenlenen Azerbaycan İş Forumu’nun da Oda üyelerinin iş ağı geliştirme potansiyeline azami katkı sağlaması noktasında çok önemli bir organizasyon olduğunu söyledi. Hisarcıklıoğlu, Gebze Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilen faaliyetleri yakinen takip ettiğini ve Yönetim Kurulu Başkanı ile yeni dönemde de hep birlikte başarılı çalışmalara imza atacaklarını belirtti.

TOBB ÇÖZÜM ÜRETİYOR

Gebze Ticaret Odası üyelerinin ülkemizin iktisadi hayatına sağladıkları katkının altını çizen GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Rıfat Hisarcıklıoğlu önderliğinde çatı kuruluşu TOBB’un ticaret erbabının, sanayicinin, işletmecinin her türlü sorununa en hızlı şekilde çözüm ürettiğini, ülkemiz iş dünyasını uluslararası platformda en etkin şekilde temsil ettiğini dile getirerek, birlik ve beraberlik içinde Oda üyeleri adına sistematik ve planlı bir şekilde proje geliştirmeye devam edeceklerini vurguladı.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Aslantaş, Hisarcıklıoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşriflerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyarette GTO meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu’da hazır bulundu.

Kaynak:Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.