Rakip olabiliriz ama asla düşman değiliz!

Rakip olabiliriz ama asla düşman değiliz!

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, siyasi partilerin Gebze kent meydanındaki stantlarına nezaket ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti, Demokrat Parti, DEVA Partisi, İYİ Parti, BTP, Yeniden Refah Partisi ve Milli Yol Partisi stantlarını ziyaret eden Türel, tüm partililerle seçimler üzerine sohbet etti ve başarı dileklerini iletti. Türkiye’nin her zaman olduğu gibi bugün de kardeşliğe ve hoşgörüye ihtiyacı olduğunu söyleyen Türel, Gebze’de de seçim sürecinin huzur içerisinde geçtiğini ve böyle sonuçlanmasını diledi. Seçimlerin bir süre sonra sona ereceğini de söyleyen Türel; “Hep birlikte seçim sonrası da Gebze’de yaşamaya devam edeceğiz. Bu yüzden kırıp dökmeye, kavgaya ve gürültüye hiç gerek olmadığını düşünüyorum. Saadet Partisi olarak biz her zaman olduğu gibi ilkeli siyasetimizi devam ettireceğiz. Elbette bu şehre yapılan ve yapılmayanları, eksikleri ve olması gerekenleri söyleyeceğiz ancak bunu da bir üslup çerçevesinde dile getireceğiz” dedi.

Siyasi partilerin stantlarında gördüğü ilgiden de son derece memnun olduğunu ifade eden Türel, “Rakip olabiliriz ama asla düşman değiliz. O yüzden tüm aday arkadaşlara ve seçim çalışmalarına katılan tüm partililere buradan bir centilmenlik çağrısında bulunmak istiyorum. Lütfen hep birlikte bu süreci kardeşçe ve barış içerisinde sonlandıralım. Başka Gebze ve başka Türkiye yok, paylaşmasını bildikten sonra Gebze de Türkiye de hepimize fazlası ile yeter” diye konuştu.

Kaynak:Tuğçe Yakıcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.