Pişmaniye Festivaline ücretsiz servis kaldırılacak

Pişmaniye Festivaline ücretsiz servis kaldırılacak

12. Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivalini takip etmek isteyen vatandaşlar için 25 Ağustos Cuma günü (yarın) saat 16:00 ve 17.00’de kentin çeşitli noktalarından servis kaldırılacak

İzmit Belediyesi ve ilgili kurum ve kuruluşların ortaklığında bu yıl 12’ncisi düzenlenecek olan Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali 25-26-27 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. Ağırlıklı İzmit Kent Meydanında olmak üzere, kentin farklı noktalarında gerçekleşecek olan festivalde birçok etkinlik sahne alacak. Bu heyecana ortak olmak isteyen vatandaşların festival alanına ulaşımını kolaylaştırmak adına kentin çeşitli noktalarından servis kaldırılacak.

FESTİVAL ALANINA KOLAY ULAŞIM
Pişmaniye Festivali için İzmit Kent Meydanına servisler, Akmeşe Mahallesi, Alikahya Hizmet Binası önünden 25 Ağustos Cuma günü (yarın) 16.00’da, Akpınar Toki Arızlı Konutları, Kuruçeşme Hizmet Binası önünden saat 17.00’de hareket edecek. 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivalini yakından takip etmek isteyen vatandaşlar, İzmit Belediyesinin kendilerine sağladığı servis imkanları ile alana kolayca ulaşım sağlayabilirler.

İSA TURHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.