Mutfakta Tatoğlu varsa kadroda Ömer de var

Mutfakta Tatoğlu varsa kadroda Ömer de var

Gebzespor transferin son gününde Bursa, İnegöl’ün BAL’daki temsilcisi Doğugücüspor’dan Ömer Çoban’ı renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendirdi. Transferde yönetimden Hakan Tatoğlu’nun “parmağı” var

BAL 2’nci Grup’ta geçtiğimiz hafta sonu Feriköyspor galibiyeti ile edindiği zirveyi, sezon sonuna kadar bırakmak istemeyen Gebzespor mevcut kadrosunu bu sefer Doğugücüspor’dan Ömer Çoban’ı renklerine bağladı.

Gebzesporlu eski futbolcu, “Kelebek” lakaplı Murat Erensoy Çıplak transferin perde arkasını sosyal medyada sayfasından paylaştı. Transferde yönetimden Hakan Tatoğlu’nun “parmağı” var:

DANIŞIYOR, SORGULUYOR

Kardeşim dostum sosyal hayatta kötü gün dostudur Hakan Tatoglu spor camiasında farkı vizyonu olan ‘ben yaptım oldu’ demeyen danışan , sorgulayan her düşünceye saygı duyan gerçek bir karakter. Her yönüyle farklılığını sahaya ve yönetimsel olarak ortaya koyan Hakan Tatoglu gece 03’lere kadar transfer kovalayan bir Gebzespor aşığı. Yolun sonu şampiyonluk yolun sonu aydınlık. Bu sene her şey olması gerektiği gibi tam bir profesyonellik içinde yapılıyor. Bundan sonrası futbolcu kardeşlerimde.

transfer-5.jpg

-Soldan sağa – Hakan Tatoğlu, Şaban Yılmaz, Resul Tat, Ömer Çoban, Sinan Yücel, Hüseyin Eren, Abbas Sır

Ömer Çoban kendisini mor beyaz renklere bağlayan imzayı Kulüp Başkanı Resul Tat, genel sekreter Şaban Yılmaz, yöneticiler Hakan Tatoğlu, Sinan Yücel ve Hüseyin Eren ile sportif direktör Abbas Sır’ın katıldığı törende attı.

transfer-4.jpgtransfer-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.