Müstehcenlikten gözaltına alınmıştı!  Serbest kaldığı gibi yine paylaştı

Müstehcenlikten gözaltına alınmıştı! Serbest kaldığı gibi yine paylaştı

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Daire Başkanlığı'na yapılan bir ihbar üzerine, sosyal medya hesabından müstehcen görüntüler sergilediği iddia edilen E.N.S Kocaeli'de gözaltına alındı. Yapılan işlemler sonrası serbest kalan kadın, gözaltına alınmasına neden olan fotoğrafları yeniden paylaşıp açıklamada bulundu.

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Daire Başkanlığı'na, E.N.S isimli kadının, sosyal medya hesabından müstehcen görüntüler yayınladığı iddiası ile ihbarda bulunuldu. Yapılan çalışmalar sonucunda, Kocaeli'de oturduğu tespit edilen şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüpheli hakkında “ Müstehcenlik” suçundan işlem başlatıldı.

O FOTOĞRAFLARI YENİDEN PAYLAŞTI

Tamamlanan işlemleri sonrası serbest kalan 21 yaşındaki E.NS, kendisinin gözaltına alınmasına eden olduğunu belirttiği iç çamaşırlı fotoğrafları yeniden paylaştı. O Fotoğrafları paylaşırken “ Bu iki gönderim için evimden alındım. Bu arada polisin koluma girdiği fotoğrafın paylaşılıp haber sayfalarına isimim ve yaşadığım yer açık olarak servis edileceğini bilmiyordum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.