Kocaeli Servis Aracı İşletmecileri  Esnaf Odası üyelerine çağrı yaptı

Kocaeli Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası üyelerine çağrı yaptı

Kocaeli Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Artan sigorta maliyetleri sebebiyle çalışma başlattı. Başkan Şenol İkizek üyelerin ruhsat bilgilerini odaya göndermeleri konusunda çağrıda bulundu.

Kocaeli Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Şenol İkizek, oda olarak sigorta acentalarıyla görüşmelere başladıklarını ifade ederken üyelere 0532 4999 04 41 numaralı whatsapp telefon numarasına ruhsat bilgilerini atmaları yönünde çağrıda bulundu.

Başkan İkizek açıklamasında “Değerli Üyelerimiz, Son zamanlarda araç sigorta fiyatlarının arttığını hepimiz fark etmiş bulunmaktayız. Bu konuda daha uygun fiyatlarla sigorta yaptırabilmeniz için çalışmalarımızı hızlandırdık. Sigorta acentamızla iş birliği içerisinde özel bir fiyat tarifesi oluşturmak amacıyla adımlar atmış bulunmaktayız. Siz değerli üyelerimizin daha avantajlı fiyatlarla sigorta yaptırabilmesi için ruhsat bilgilerinize ihtiyaç duymaktayız. Lütfen ruhsat bilgilerinizi bizimle paylaşarak özel çalışmamıza destek olun. Sizlerin memnuniyeti ve kolaylığı için yürüttüğümüz bu çalışmaların başarılı olması adına desteğinizi bekliyoruz. İyi sürüşler diler, güvenli ve keyifli yolculuklarınızın devamını temenni ederiz” dedi.

Kaynak:Barış Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.