Muhtarlarımızla  birlikte yürüyeceğiz

Muhtarlarımızla birlikte yürüyeceğiz

CHP Çayırova İlçe’de Başkan Binali Eniş ve yönetimi ilçenin muhtarlarını, 19 Ekim Muhtarlar Günü için düzenledikleri kahvaltıda ağırladı: “Çayırova için muhtarlarımızla birlikte yürüyeceğiz.”

Cumhuriyet Halk Partisi -CHP Çayırova İlçe Örgütü yönetimi, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle ilçedeki muhtarları kahvaltıda ağırladı. CHP İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyeleri Halis Koç, Salih Işık, Yılmaz Bilmez ve Turan Ağaç’ın da katıldığı toplantıyı değerlendiren CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime İlhan; “Çayırova’mızın değerli muhtarları ile Çayırova halkının huzuru, refahı ve geleceği için çok kıymetli fikir alışverişlerinde bulunduk. Çayırova’mızın huzuru ve yarınlarımız için yapabileceklerimiz üzerine istişarelerde bulunduk. Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı Yönetimi olarak muhtarlarımızla bu yolda birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Toplantıya ev sahipliği yapan Başkan Eniş ve yönetimi konuklarına katılımlarından ötürü teşekkür ederek, Bizler için büyük önem ihtiva eden muhtarlarımızla buluşmalarımız devam edecek. Kapılarımızın tüm Çayırovalılar’a açık olduğunu bir kez daha belirtiriz” diye konuştu.

kahvalti-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.