Melisa Yarka'nın SMA Zaferi

Melisa Yarka'nın SMA Zaferi

Kandıra, Orhan Mahallesi'nde yaşayan Yarka ailesinin 2 yaşındaki kızları Melisa için başlatılan yardım kampanyası, umut dolu bir sonuca ulaştı. SMA hastası Melisa için gerekli olan tedavi parası toplandı.

Melisa'ya bir yıl önce Spinal Musküler Atrofi (SMA) teşhisi kondu. O zamandan beri süren tedavi sürecinde, Melisa'nın sağlık durumu toplumun dikkatini çekti. Melisa'nın yurt dışında yapılacak gen tedavisine ulaşması için Valilik izinli bir kampanya düzenlendi. Kocaeli halkının destekleriyle 53 milyon lira toplandı.

SEVİNÇ VE MİNNETTARLIK MESAJI

Ailenin sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, Melisa'nın mücadelesini kazandığı ve toplanan yardımlar sayesinde hayaline kavuştuğu belirtildi. Gönüllüler, kampanya çerçevesinde topladıkları yardımlar ile Melisa'nın iyileşme süreci için büyük rol oynadı.

MUTLU SON İLE TAMAMLANDI

Kocaeliler, son 1 buçuk yıllık süreçte SMA Hastası olan Hamza Aboljoud, Yusuf Barkın Kaplan, Aytun Miraç ve Mehmet Aslan isimli çocuklar için el ele verdi. Yüzlerce gönüllünün yürüttükleri kampanyalardan biri daha mutlu son ile tamamlandı. Kocaeliler, Melisa Yarka'nın tedavisi için gerekli parayı toplamayı başardı.

SIRADA ESLEM LİNA VAR

Minik Melisa'nın önümüzdeki günlerde ailesi ile birlikte tedavisi için yurt dışına gitmesi beklenirken, şimdi gönüllüler kısa bir süre önce valilik onaylı kampanya başlatılan Derinceli Akbaş ailesinin küçük kızları Eslem Lina Akbaş için harekete geçti. Haydi Kocaeli kampanyası Yüzde 25 seviyesinde olan Eslem Lina'ya da nefes olalım.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.