Marmara Karavan Fuarı Nerede? Kocaeli Karavan Fuarı Ne Zaman Başlıyor?

Marmara Karavan Fuarı Nerede? Kocaeli Karavan Fuarı Ne Zaman Başlıyor?

Kocaeli'nde, son günlerin trendi olan Tiny House, Karavan, Doğa Sporları Tanıtım Günleri başlamak üzere. Bir çok doğa tutkunu bu fuarı dört gözle bekliyor. Peki Kocaeli Karavan Fuarı Nerede Kurulacak? Kocaeli Karava Fuarı Ne Zaman Başlıyor? Marmara Karavan Fuarı'nda Neler Var? İşte detaylar...

KOCAELİ KARAVAN FUARI NEREDE KURULUYOR?

Doğa tutkunları ve Tiny Jause ile Karavan meraklılarının iple çektikleri iny House, Karavan, Doğa Sporları Tanıtım Günleri Kocaeli'de gerçekleşecek. Marmara Karavan Fuarı, 2-5 Kasım tarihleri arasında İzmit'te İnterteks Fuar Alanı'nda ziyaretçilerini ağırlayacak. Fuar, saat 10.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

cscscd-scaled.jpg
KOCAELİ KARAVAN FUARI'NDA AMAÇ NE?

Tiny House, Karavan, Doğa Sporları ve Turizm Tanıtım Günleri, Doğu Marmara illeri (Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova) Belediye ve Sanayi Ticaret Odalarının desteği ile Türkiye'nin en iyi ve en güvenilir Tiny House ve Karavan üreticilerini alıcılarla buluşturmak amacıyla düzenleniyor.

foto2-giris.jpg
KOCAELİ KARAVAN FUARI'NDA NELER VAR

Tiny House, Karavan, Doğa Sporları ve Turizm Tanıtım Günleri'nde ziyaretçiler, 100'ün üzerinde yeni Tiny House ve Karavan modelini bir arada görecekler. Onlarca model ve farklı fiyat seçenekleri ile ziyaretçiler, Kocaeli Karavan Fuarı boyunca alacakları veya sipariş edecekleri Tiny House ve Karavanları yakından inceleme ve kıyaslama fırsatı bulacaklar. Bu fuar, alıcıların mağduriyet yaşamamaları için Türkiye'nin en iyi ve güvenilir üreticileri tarafından düzenleniyor.

kocaeli-bizim-yaka-karavan-fuari-1697697189-1.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.