‘Kutuplaşmanın önüne geçeceğiz’

‘Kutuplaşmanın önüne geçeceğiz’

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz 31 Mart yerel seçimle ilgili olarak, “Derdimiz gayemiz toplumda oluşan kutuplaşmanın önüne geçerek nasıl sağlıklı bir seçimin yapılabilirizi sağlamak ve elbette seçimi kazanmak.” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı’nın haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısı önceki akşam gerçekleştirildi. İlçe binasında gerçekleşen toplantıya Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz başkanlık etti. Ülke ve yerel gündemle ilgili yapılan değerlendirmelerin ardından yerel seçim çalışmaları ile ilgili Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Tüm seçimler olduğu gibi yerel seçim de bir satranç. Tüm dengeleri gözeterek ne yapabilirizi mütalaa ediyoruz. Hiçbir seçime iş olsun diye girmedik. Girdiğimiz tüm seçimlerde ya kazanmak adına ya da geleceği kazanmak adına seçimlere girdik.

TOPLUMDA KUTUPLAŞMA VAR

Bir şeyi yaparken küçük veya bugünü düşünmeden ileriye dönük ne yapabiliriz, toplumda nasıl bir iz bırakabiliriz, topluma nasıl katkımız oluruza bakarız. İlla o koltuğa oturmak değil. Toplumun yaşantısına katkımız nasıl olur ona bakarız. En büyük endişemiz Türkiye’de var olan kutuplaşma. Bizim siyasetimiz bugünden çok 3 sene veya 5 sene sonra anlaşılıyor. Bütün derdimiz gayemiz bu kutuplaşmanın önüne geçerek nasıl sağlıklı bir seçimin yapılabilirizi sağlamak ve elbette de kazanmak. Bunun için ne yapabilirizi yol ve yöntemle çalışmalarımızı yapıyoruz. Diğer partilerin de hareketlerini takip ediyoruz.” dedi.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.