Komşu kızı Gebze sorusunda elendi

Komşu kızı Gebze sorusunda elendi

ATV yapımı Milyoner'e Tuzla’dan katılan oyuncu diplomalı Arzu Demir, ilk barajı geçtikten sonra ilk soruda, çift cevap hakkına rağmen elendi. Üç cevap hakkı olsa, yine elenecekti!

ATV’nin sevilen yarışma programı, usta sanatçı Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Milyoner adlı yarışmanın 1060’ncı bölümünde; ikinci barajın Gebze menşeli ilk sorusu yarışmaya sınır komşumuz İstanbul’un Tuzla İlçesi’nden katılan Arzu Demir’in yanıtlayamadığı ve elendiği soru oldu. Soruyu dinledikten sonra Demir, üstelik çift joker hakkına rağmen elendi ancak kendisi de söyledi: Üç cevap hakkı olsa, yine elenecekti.

Soru ekrana geldiğinde, “Gebze deyince, ben Tuzla’da oturuyorum da Tuzla’dan çıkınca Gebze” deyip yanıtı aslında farkında olmadan verip sonra ıskalayan Demir, 100 bin liralık ödülden olup 50 bin lira ile yetindi…


“Ben Roma’ya kök söktüren Kartacalı Hanibal’in ve Roma İmparatorluğu’nu yıkan Fatih Sultan Mehmet’in vefat ettiği yerde doğdum diyen birinin doğum yeri neresidir?” sorusunda (A) Girit (B) Gebze, (C) Granada ve (D) Gümülcine şıkları sıralandı. Demir; ilk tercihi (C) ikinci tercihi (A) şıkkı olunca yarışmayı sürdüremedi.

Detaylı haberi bir süre sonra

Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.