KOGACE’nin tavla turnuvasında  Eslem bebeğe de yaşam şansı aranacak

KOGACE’nin tavla turnuvasında Eslem bebeğe de yaşam şansı aranacak

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde Kültür Sanat Komisyonu, TMMOB Gebze Bileşenleri desteğiyle gazetecilere ve halka açık tavla turnuvası düzenliyor. 21 Ocak’ta düzenlenecek turnuvada en az 50 tavlacı mücadele edecek. İlk üçe tavla ve kupa ödüllü ücretsiz turnuvada Derinceli SMA hastası Eslem Lina bebek için stant açılacak.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde yönetimin onayıyla geçen dönem kurulan kültür sanat komisyonu, ilk icraatına bu dönem imza atacak.

KOGACE Başkanı Cemal Kaplan’ın bilgisi ve oluru kapsamında Gebze’de, TMMOB Gebze Bileşenleri işbirliğinde tavla turnuvası düzenlenecek. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü’ne atıfla, 21 Ocak’ta düzenlenecek gazetecilerin yanı sıra halka turnuvada azami 64 katılımcı hedefleniyor. Turnuvaya bugüne kadar 12’si basından 50 kişi ön kayıt yaptırdı.

TMMOB Gebze Bileşenleri; Mimarlar Odası, Makine Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Gebze Temsilcilikleri ile Gıda Mühendisleri Odası Kocaeli Temsilciliği’nin destek verdiği turnuva; 21 Ocak Pazar günü Gebze Hacı Halil Mahallesi, Adliye Caddesi, No: 25 adresindeki TMMOB Gebze binasında gerçekleşecek.

09.30 – 10.00 arası kesin kayıtların tamamlanması; 10.00 – 10.30 arası açış konuşmaları ve katkıda bulunanlara belge takdimi, ilk tur kura çekiminin ardından, saat 10.30’dan itibaren ilk tur maçları başlayacak. Eleme usulü turnuva, aynı gün içinde tamamlanacak.

Turnuva süresince yer tahsisinin yanı sıra çay ikramını TMMOB Gebze bileşenleri üstlendi. Turnuvanın ilk üçüne verilecek kupaların sponsoru Gebze’den Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği eski Başkanı ve Çayırova Belediye Meclis Üyesi Salih Işık’a ait Işık Mimarlık, şampiyon ile iki ve üçüncülere ödül olarak verilecek tavlanın sponsoru Makine Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Üyesi ve CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş’e ait Çayırova’daki Öz Alen Mühendislik oldu.

Gebze Kandıralılar Derneği, 20 emanet tavla tahsisi ile turnuvaya lojistik destek sağlayacak.

Tüm katılımcılara günün anısına katılım belgesi; ilk üçe katılımın yanı sıra takdir belgesi verilecek.

Amaçlarından biri halk ile basın arasında köprü kurmayı hedefleyen turnuva> KOGACE üyesi olmayan gazeteciler ile gazetelerin mesleği gazetecilik olmayan köşe yazarlarına da açık tutuldu.

Turnuvada her bir tur 5 sayılık tek maç oynanacak ve eleme usulü sürecek.

Maçlar esnasında oyunculardan birinin talebi halinde dahi, zar atımı fincanla gerçekleştirilecek.

Hamle itirazlarında turnuva katılımcılarının yaşça büyüklerinden oluşturulacak hakem heyetinin kararı; her iki taraf bağlayıcı olacak.

Turnuvaya katılım gerek gazeteci gerek halk kategorilerinde Kocaeli harici katılımcılara da açık olacak. Cinsiyet, yaş gurubu gibi kategoriler oluşturulmayacak

İlimizde; SMA tedavisine ihtiyaç duyan ülke genelinden çocuklarımız için çok sayıda kampanyanın varlığı bilinmektedir. Tüm hepsini sembolik olarak temsilen ve konuya duyarlılık oluşturmak amacıyla ilimizden;

Derinceli SMA hastası Eslem Lina bebek için stant açtırılacak.

Turnuva; KOGACE Başkanı Cemal Kaplan’ın oluru ve bilgisi, yönetim içinden görevlendirdiği Gebze’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Emrah Erdoğan’ın bilgisi dahilinde KOGACE Kültür Sanat Komisyonu Üyeleri Aktan Uslu ve Bülent Apaydın tarafından düzenlendi.

Turnuvaya katılmak isteyenlerin 20 Ocak Cumartesi günü akşam saatlerine kadar

[email protected]

GSM ve whatsaap: 0535 259 96 55

Facebook messenger / Aktan Uslu

üzerinden isimlerini yazdırıp ön kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.