Kocaelispor yine ceza aldı!

Kocaelispor yine ceza aldı!

Kocaelispor, ligin 14. haftasında Ümraniyespor ile karşılaşmıştı. Rakibine 0-3’lük skor ile mağlup olan temsilcimize PFDK tarafından blok ve para cezası kesildi

Kocaelispor, Trendyol 1. Ligin 14. haftasında Ümraniyespor'u evinde konuk etti. Maç, 0-3'lük skorla tamamlandı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bu müsabakada Kocaelispor taraftarının neden olduğu saha olayları sebebiyle kulübe blok ve para cezası uyguladı.
PFDK tarafından yayınlanan karar şu şekilde: “Kocaelispor Kulübünün, 01.12. 2023 tarihinde oynanan Kocaelispor-Ümraniyespor Trendyol 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 56.000 TL Para Cezası ile cezalandırılmasına, FDT’nin 52/3. maddesi uyarınca saha olaylarına karışan taraftarların bulunduğu Batı Numaralı Alt 115 numaralı blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki evsahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine…”
Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.