Kocaeli'de hava nasıl olacak? 5 günlük hava tahmini

Kocaeli'de hava nasıl olacak? 5 günlük hava tahmini

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre, Kocaeli'nin 5 günlük hava tahmini raporu açıklandı. Peki, Kocaeli'de hava nasıl olacak? Kocaeli'nin 5 günlük hava tahmini nasıl? İşte detaylar...

KOCAELİ'DE HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu açıkladı. 5 günlük raporda 4 günün güneşli,yalnızca 1 gün ise puslu geçmesinin beklendiği görüldü. Rapora göre, sıcaklıklar en düşük 16 dereceye kadar gerilerken, en yüksek sıcaklığında 28 dereceye kadar çıkması tahmin ediliyor. İşte Kocaeli'de gün gün 23 Ekim Pazartesi'den itibaren 27 Ekim 2023 tarihine kadar beklenen hava durumu...

KOCAELİ'DE HAVA SICAKLIKLARI KAÇ DERECE OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunua açıkladı. 5 günlük raporda 1 gün psulu, diğer 4 gün ise güneşli tahmini yapıldı. Sıcaklıklarla ilgili tahminler ise Ekim ayında olmamıza rağmen şaşırttı. Gündüz sıcaklığının önce 16 dereceye kadar gerileyeceği, ilerleyen günlerde ise 28 dereceye kadar çıkacağı öğrenildi. Yapılan tahminlere bakılırsa, Kocaelililer önümüzdeki bir haftalık süreçte yazdan kalma günler geçirecek.

İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNLERİ...

23 Ekim Pazartesi günü (yarın) hava, 5 günlük rapora göre güneşli geçecek. sıcaklık en düşük 18, en yüksek 28 derece. En düşük sıcaklığın etkili olacağı saatler ise Saat 06.00-09.00 arasında olacak. 09.00’dan sonra sıcaklık hissedilir derecede yükselişe geçecek.

24 Ekim Salı günü, haca güneşli gece sıcaklığı 16 dereceye çıksa da gündüz sıcaklığı 26 dereceye kadar çıkacak.

25 Ekim Çarşamba günü Kocaelilerin güne psulu bir hava ile uyanması bekleniyor. Sıcaklıkların sabah saatlerinde 16 derece , gündüz ise 27 dereceye kadar çıkması bekleniyor. Gece ile gündüz sıcaklığı arasındaki fark, 11 dereceye ulaşacak.

26 Ekim Perşembe günü hava güneşli geçecek. aSıcaklıkların sabah saatlerinde 16 derece , gündüz ise 28 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

27 Ekim Cuma günü havaların yie güneşli geçmesi, en düşük sıcaklığın 17 derece, en yüksek sıcaklıkların ise 28 dereceye çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.