Kocaeli Kafkas’tan Suriyeli Kafkaslara iftar

Kocaeli Kafkas’tan Suriyeli Kafkaslara iftar

Kocaeli Kafkas Kültür Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programına bu yılda katılım yoğun oldu. Bu yıl düzenlenen iftara...

Kocaeli Kafkas Kültür Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programına bu yılda katılım yoğun oldu. Bu yıl düzenlenen iftara Suriye’de ki iç savaştan kaçan ve Kocaeli’ne yerleşen Kafkasyalılar da katıldı.

 

Sami Korkut’un başkanlığını yaptığı Kocaeli Kafkas Kültür Derneği geleneksel olarak düzenlenen iftar programını bu yıl Çorbam restoran’da gerçekleştirdi. Düzenlenen iftara İzmit Emniyet Müdürü Kadir Alçıkaya, Tema Vakfı Kocaeli Temsilcisi Nermin Tol, Kocaeli SMMM başkanı ve eski başkanlardan Ender Şenol, Kartepe Nuh Çimento Diş Hastanesi Müdürü Kadir Korkut, PTT İzmit Müdürü Oğuz Bilgehan Öc, Uzuntarla Kafkas Kültür Derneği Başkanı Sedat İnce, İşadamlarından Akmis Seyahat Sahibi Ruhi Karaalp ve Akmis Seyahat Şirket Müdürü Olgun Aksoy, İşadamı İsmail Kanık ve Aydın Kimya Sahibi Uğur Aydın, Ketence, Uzuntarla, Maşukiye ve Yanık Köyü sakinleri’nin yanı sıra 100’den fazla Kocaeli’de yaşayan Kafkasyalılar katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.