Kirazpınar’a konut  Mustafapaşa’ya tuvalet

Kirazpınar’a konut Mustafapaşa’ya tuvalet

Gebze Belediyesi meclisi yılın ilk toplantısında Kirazpınar’a belediyenin konut yapması için encümene yetki istedi. Çoban Mustafa Paşa’nın iki tarafına tuvalet inşa edilecek.

Gebze Belediyesi meclisinden yılının ilk toplantısı belediye başkanı Zinnur Büyükgöz’ün başkanlığında bugün gerçekleşti. Kirazpınar Mahallesi’nde belediyeye ait parsellerde konut yapımı için encümene yetki istendi. CHP ve İyi Parti grupları detayı yetersiz buldu. Konu ilgili komisyona havale edildi. Bir diğer gündem maddesi de Çoban Mustafa Paşa Cami’nin iki tarafına iki yer altı tuvaleti kurulması oybirliğiyle kararlaştırıldı.

 

ÇEPER DENETİME SEÇİLDİ

Kocaeli Valiliği iş birliğindeki proje için başkan Büyükgöz’e imza yetkisi verildi. Belediyenin kullandığı yüz ellinin üzerindeki binek araçlarına 36 için satın alma kararı verildi. Kalan 120 araç yine kiralanacak. Denetim komisyonuna da AKP’den Ahmet Selim Çelebi, Şenay Önder, Mahmut Yandık ve Abdullah Kahraman, CHP’den Sinan Çeper seçildi.  Ocak ayı meclisinin ikinci oturumu 9 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.