Kına doğdukları, düğün yaşadıkları yerde

Kına doğdukları, düğün yaşadıkları yerde

Çayırova Belediye Meclisi AKP Üyesi, sanayici iş insanı Burak Fidan, hemşire Büşra Taşel ile dünya evine giriyor. Çiftin kınaları doğdukları Sivas’ta yakılacak. Düğün yaşamlarını sürdürdükleri Çayırova’da, 22 Ekim’de gerçekleşecek

Aysel – Şaban Taşel çiftinin güzel kızları, hemşire Büşra ile Bedriye – Turgut Fidan çiftinin yakışıklı oğulları, Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediyeleri Meclisi AKP Üyesi, sanayici iş insanı Malzeme Mühendisi Burak Fidan dünya evine giriyor.

Her ikisi de Sivas eşrafından olan gelinle damattan gelin, Aşık Veysel’in memleketi Şarkışla ilçesinden. Damat, Sivas Kangallı. Mesleği hemşirelik olan Büşra Taşel Fidan, Sivas’ta bir özel hastanede çalışıyor. Gelin hanım evliliği sonrası Çayırova’ya yerleşecek ve mesleğini bölgemizde sürdürecek.

KINA YARIN SİVAS’TA

Çiftin geçen sene bu zamanlar kalabalık bir eş dost sohbeti esnasında başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşürken dünya evine girmek içinde fazla beklemediler. 13 Mayıs 2022’de aile içi sade bir törenle nişan yüzüklerini takan birbirine çok yakışan çiftin kınası yarın akşam (19 Ekim 2022) 19.00 – 23.00 saatleri arasında Sivas merkezde, Keykavus Hotel Şehrazat Balo Salonu’nda yakılacak.

DÜĞÜN CUMARTESİ ÇAYIROVA’DA

Düğünleri ise 22 Ekim Cumartesi günü akşamı 19.00-23.00 saatleri arası Çayırova Şekerpınar/Cumhuriyet Mahallesi’nde; Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi, Ada Düğün Davet Salonu’nda.

Çiçeği burnunda çift ile birbirine dünür olan ebeveynleri; başta düğün telaşından ötürü davetiye ulaştıramadıkları sevenleri olmak üzere tüm akraba, eş dost sevenlerini mutlu günlerine davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.