İşçi yatakhanesinde yangın! 1 ölü 2 yaralı

İşçi yatakhanesinde yangın! 1 ölü 2 yaralı

Körfez'de meydana gelen olayda, yapımı devam eden TOKİ Konutları şantiyesinde bulunan işçi yatakhanesinde yangın çıktı. Feci yangın esnasında, eşyalarını almak için yatakhaneye girdiği ileri sürülen evli ve 5 çocuk babası Mehmet Sadık Beder hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre feci olay şu şekilde gelişti. Körfez İlçesi İlimtepe mevkiinde bulunan ve yapımı devam eden TOKİ Konutları şantiyesinde yangın çıktı. İşçi yatakhanesi olarak kullanıldığı öğrenilen prefabrik yapıda çıkan ve henüz çıkış nedeni öğrenilemeyen yangın kısa sürede büyüdü. Bu esnada, yatakhanede bulunan eşyalarını almak için alevlere rağmen içeriye giren Mehmet Sadık Beder(50), dumandan etkilenerek bayıldı.

DIŞARIYA ARKADAŞLARI ÇIKARTTI

Alevler içinde kalan Beder'i, mesai arkadaşları alarak dışarıya çıkardı. Yangının 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar edilmesi üzerine, olay yerine Jandarma, İtfaiye ve Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde, Beder'in hayatını kaybettiği belirlendi. Bu esnada itfaiyenin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda Beder'i kurtarmak için içeriye giren 2 işçinin de yaralandığı öğrenildi.

GURBETÇİ İŞÇİYMİŞ

Olayda hayatını kaybeden Mehmet Sadık Beder’in evli ve 5 çocuk babası olduğu, çalışmak için ve Van ili Erciş ilçesinden kardeşleriyle birlikte geldiği öğrenildi. Olay yerinde yapılan incelemeler sonrası, hayatını kaybeden Beder'in cenazesi morga kaldırıldı. Jandarma yangınla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.