Güven Çağlayan

Güven Çağlayan

İrfan Ayar

İrfan Ayar

Gebze’nin sorunlarını ve  ihtiyaçlarını en iyi bilen isim Gebze Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar’dır. Uzun yıllar İl teşkilatında da etkin bir rol almıştı. 

19 yıl Sultanorhanspor kulüp başkanlık görevini üstlendi.

Yıllarca Gebze Plastikçiler OSB’de Müdürlük yaptı ve oldukça güçlü bir konum edindi. 

Kul hakkı yemeyen, akçeli işlerle işi olmayan, liyakata önem veren, etliye sütlüye karışmayan, dürüst muhafazakar ve mütevazi  bir kimlik olarak tanıdık öyle biliyoruz. 

GEPOSB Müdürü olduğu dönemlerde o gücünde etkisiyle Sultaborhanspor’a o bölgeden  milyonlarca destek aldı. 

Sana şunu yazdık, bitti deniliyordu. 

Gebzespor 3-5 bin TL destek için kapı kapı dolaşırken İrfan Ayar’ın isminin geçtiği yerde sonuç çok  hızlı ilerliyordu. Sanayi’den gelen  kaynaklar 35 yaşındaki adama gol atması için veriliyordu. Topçular sabah kahvaltısında Nutella olmadan kahvaltı yapmıyor, canları istemezse gol atmıyordu. 

Aynı dönemde Sultanorhanspor altyapı sporcuları başarılı oldukları halde 35 yaşındaki emekli futbolculardan kalan kırıntılara bile layık görülmüyordu. 

Kendisinin Başkan olduğu dönemlerde Sultanorhanspor için ciddi kaynaklar bulan, takıma ait tesis yaptıran İrfan Ayar Gebze’nin genel sorunları için aynı özveriyi göstermedi. Bu bölgenin eksikleriyle dertlenmedi. 

Metin Oktay stadı dışında en az 2 futbol sahasının yapılması gerekirken yıkılmasına seyirci kaldığı gibi başka bir alana futbol sahasının yapılması için gerekli mücadeleyi yapmadı. 

Amatör kulüplerin ne büyük sıkıntılar çektiğini çok iyi bildiği halde. 

Bu yazı toplam 11749 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güven Çağlayan Arşivi