Ip Man 2 çekildi mi? Ip Man 2 filmi konusu ne? Ip Man 2 oyuncuları kim?

Ip Man 2 çekildi mi? Ip Man 2 filmi konusu ne? Ip Man 2 oyuncuları kim?

Beyaz perdenin efsane filmi Ip Man, aradan yıllar geçse de unutulmadı. Milyonlarca hayranı olan efsane filmin ikincisi serisi, 2010 yılında vizyona girdi. Ayrıca TV ekranlarında da seyircisi ile buluştu. Serinin 2'incisinde Başrolde Donnie Yen rol aldı. Peki, Ip Man 2 filmi konusu ne?, Ip Man 2 oyuncuları kim?, Ip Man 2 filmi oyuncu kadrosunda kimler var?

Efsane aksiyon ve dovüş filmi olan Ip Man, Çin ve Hong Kong ortak yapımı olarak çekildi. Yönetmenliğini ise Wilson Yip yaptı Ip Man 2 filiminin senaryosunu ise Edmond Wong kaleme aldı. Ip Man 2 filminin orijinal adı ise Yip Man 2 şeklindedir. İşte, efsane film olan Ip Man 2 filmi detayları...

Ip Man 2 Filminin Konusu
Filmin konusu ise şu şekilde; Britanya kolonisi içerisinde yer alan Hong Kong’da Ip Man, Wing Chun'u yaymak için bir çatı katı kiralar ve kendince dövüş okulu kurar. Ip Usta, Wing Chun sanatını ilerletmeye çalışırken Hung Ga Uzak Doğu dövüş sanatının yerel ustası da dahil, diğer sanatların ustaları bu duruma sıcak bakmaz.Ip Man, Japonya işgalinin sona ermesinin ardından ailesi ile beraber Foshan’dan Hong Kong’a yerleşir. Yabancı olduğu bir ortama geldiği için okuluna pek fazla öğrenci çekemez. Wong isimli bir genç Ip Man ile dövüşmek isteyip yenilir, daha sonra tüm arkadaşları ile beraber Ip Man'ın öğrencisi olmak için geri döner. Bu gençler Ip Usta’nın ilk öğrencileri olurlar. Büyük Usta Ip'in popülaritesi ve itibarı giderek artar. Diğer yandan başka dövüş okulları bu başarıyı kıskanır ve ustayı yenmek üzere ona sağlam rakipler gönderir.

IP MAN 2' NİN OYUNCULARI KİM ?
Donnie Yen: Ip Man
Sammo Kam-Bo Hung: Master Hong Zhen Nan
Simon Yam: Zhou Qing Quan
Lynn Hung: Zhang Yong Cheng
Xiaoming Huang: Wong Shun Leung
Siu-Wong Fan: Jin Shan Zhao
Kent Cheng: Fatso
Darren Shahlavi: Twister
Calvin Cheng Ka-Sing: Zhou Guang Yao
Yu-Hang To: Cheng Wai-Kei

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.