HKP’DEN GAZETEMİZE ZİYARET Halkçı belediyeciliği uygulayacağız!

HKP’DEN GAZETEMİZE ZİYARET Halkçı belediyeciliği uygulayacağız!

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Kocaeli İl Başkanı Sema Kopal, HKP Gebze İlçe Başkanı Murat Kızıltaş ve HKP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunya Kızıltaş gazetemizi ziyaret etti.

HKP Kocaeli İl Başkanı Sema Kopal, halk için halkla birlikte belediyeleri yöneteceklerini söyleyerek, ‘’Partimizin siyasetinin temeli insan, hayvan ve doğa sevgisidir. Yaptığımız ve yapacağımız her şey bunun üzerine kuruldur. HKP iktidarının temel altyapısı örgütlü halktır.

Kocaeli’de ve Gebze’de adaylarımızla saha çalışmalarını sürdürüyoruz. Partimizin yerel yönetim anlayışını ve neler yapacağımız anlatıyoruz.

Yerel yönetimi kazanmamız durumunda halkımız söz, yetki ve kararda belirleyici olacak. Mahalle komiteleri ile halkı doğrudan yönetime katılımı sayesinde projelerin daha adil ve ihtiyaç odaklı olması sağlanacak. Halkın sürece katılımı ile yerel dayanışma artacak, insanlar arasında iletişim güçlenecek.

Yolsuzluğa, adam kayırmaya son verilecek, şeffaflık ilkesine sonuna kadar uyulacak’’dedi.

HKP Gebze İlçe Başkanı Murat Kızıltaş ve HKP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunya Kızıltaş ise 31 Mart’ta Kocaeli ve Gebze’de vatandaşları HKP’ye destek olmaya davet etti.

Kaynak:Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.