Halk Eğitim’de yılsonu sergisi açıldı

Halk Eğitim’de yılsonu sergisi açıldı

Körfez Halk Eğitimi Merkezi tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında sene sonu sergisi Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda Bayan Yavuz, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ve eşi Hatice Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve eşi Hatice Söğüt, Körfez Başsavcısı Ali Mesut Kavak tarafından çiçeklerle karşılandı.  Açılış öncesi Körfez Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibi tarafından hazırlanan Ağrı ve İzmir yörelerine ait halk oyun gösterisini büyük beğeni ile izlendi.  Bayan Yavuz daha sonra beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte yıl boyunca hanım kardeşlerimiz tarafından hazırlanan birbirinden güzel el yapımı ürünlerin bulunduğu serginin açılış kurdelesini hayırlı olsun dilekleriyle keserek bir süre sergi alanını gezip, el emeği ürünleri beğeniyle incelediler.

 

AİLE İÇİ HUKUK SUNUMU YAPILDI

Sergi açılışının ardından Kültür Merkezi’ndeki bir diğer programa geçen Bayan Yavuz’a Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın eşi Doç. Dr. Figen Büyükakın, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin’in eşi Hatice Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün eşi Hatice Söğüt, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi ve ilgili kurum yetkileri eşlik etti.  Kocaeli İl Müftülüğü Müftü Yardımcısı Melek Alçın’ın İslam’da Aile İçi Hukuk konulu sunumunun ardından program kadınlarımızın sorularının cevaplanması, uygulamaların birebir tanıtılması ile son buldu.

 

sergi-1-007.jpg

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.