Hafriyat ve imarda pis kokular geliyor

Hafriyat ve imarda pis kokular geliyor

 CHP Darıca İlçe Başkanı Salman Kösali düzenlediği basın toplantısında Darıca’ya dökülen hafriyatlarla ve Darıca sahiline yapılan otel ile...

 

CHP Darıca İlçe Başkanı Salman Kösali düzenlediği basın toplantısında Darıca’ya dökülen hafriyatlarla ve Darıca sahiline yapılan otel ile ilgili olarak pis kokuların geldiğini ifade etti. 

 

İlçe binasında dün bir basın toplantısı düzenleyen Salman Kösali’ye CHP Darıca Belediyesi Başkan Aday Adayları Yakup Törk ve Cengiz Hamşioğlu ile ilçe yöneticileri Cengiz Altun ve Murat Koçak eşlik etti. Ülke ve bölge gündemiyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Salman Kösali, Darıca belediyesi tarafından yaptırılan kültür merkezinin tam bir ucube olduğunu söyledi. 10 yıldır AKP’li Darıca belediyesinin sahili doldurup 5-6 parktan başka bir şey yapmadığını ifade eden Kösali, “Darıca’nın hiçbir sorununa çözüm bulamayan bu zihniyet Darıca’yı köy görünümlü bir kent haline getirdiler” dedi. 

 

ÜÇ FARKLI İMAR PLANI VAR

Darıca belediyesinde imar konusunda ciddi sıkıntıların olduğunu belirten Kösali, “Darıca PTT’sinin karşısındaki yerle ilgili olarak mahkeme durdurma kararı aldı. Sahile yapılan otelle ilgili olarak belediye meclisinde karşı çıkmamıza rağmen projeye onay verdiler. Otelin inşaatı için çakılan kazıklarla ilgili olarak üç farklı imar planının olduğunu öğrendik. Bu inşaatla ilgili olarak mahkemenin durdurma kararı olmasına rağmen halen çalışmalar devam ediyor. Darıca’daki eski hayvan pazarının olduğu yere dökülen hafriyatla ilgili olarak ise burnumuza kötü kokular geliyor” şeklinde konuştu. 

 

SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

Darıca’nın en büyük sorunlarından birinin trafik sorunu olduğunu açıklayan Kösali, “Vatandaştan otopark yapmak için para alıyorlar. Ancak Darıca’ya yapılan bir otopark bile yok. Belediye otopark yapmak yerine kaldırımlara kazık dikiyor. Darıca’ya ne işe yarayacağı belli olmayan giriş kapıları yaptırılıyor” diyen Kösali, 27 Ekim’de bin 600 üyeleri ile birlikte belediye başkanı adayı belirlemek için meyil yoklaması yapacaklarını söyledi. Seçimlerin çok renkli geçeceğini belirten Kösali, “Darıca halkı bu seçimlerde şanslı. AKP’ye karşı bu seçimlerde alternatif parti olarak seçimleri kazanacağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.