Yol Verme Kavgasında Canından Oldu

Yol Verme Kavgasında Canından Oldu

İzmit'te yol verme kavgasında canından olduİzmit D-100 karayolunda sürücülerin yol verme meselesi nedeniyle yaşanan olayda servis minibüsünün çarptığı...

İzmit'te yol verme kavgasında canından oldu

İzmit D-100 karayolunda sürücülerin yol verme meselesi nedeniyle yaşanan olayda servis minibüsünün çarptığı kişi olay yerinde yaşamını yitirdi.

İzmit D-100 karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre D-100 karayolundan Ankara istikametine seyir halinde olan Mevlüt Karakuş idaresindeki 41 BR 252 plakalı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsü sürücüsü, hususi otomobili ile seyir halinde olan Tacettin Yıldız (40) ile yol verme meselesi nedeniyle trafikte tartıştı. Halk otobüsü, Yenidoğan Mahallesi Seka Devlet Hastanesi durağında yolcu almak için durunca Tacettin Yıldız da az ileride otomobilinden inerek halk otobüsü sürücüsünün yanına gitmek istedi.

 

Olay yerinde yaşamını yitirdi

Bu esnada Tacettin Yıldız, duraktan çıkmakta olan halk otobüsü ile Ankara istikametine seyir halinde olan Nihat Varol idaresindeki 41 P 3876 plakalı servis midibüsünün arasında kalarak ağır yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Tacettin Yıldız’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve polis ekipleri tarafından yapılan inceleme işlemlerinin ardından Yıldız’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morguna kaldırılırken her iki sürücü de ifadelerinin alınması için Sümer Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

 

Evli ve 2 çocuk babasıydı

Kaza nedeniyle D-100 karayolunda trafik bir müddet kontrollü olarak verildi. Kazada yaşamını yitiren Tacettin Yıldız’ın Körfez Esentepe Mahallesi Kerem Sokak adresinde ikamet ettiği ve POSCO Assan TST Çelik Sanayi A.Ş’de elektrik formeni olarak çalıştığı öğrenildi. Evli ve 2 çocuk babası olan Tacettin Yıldız’ın cenazesi tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilerek Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde toprağa verildi. 

 

“Kaynak : Kocaeligazetesi”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.