ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

 Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği’nin düzenlemiş olduğu iftar programına katılan Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, sarı...

 

Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği’nin düzenlemiş olduğu iftar programına katılan Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, sarı yeşilli camiaya önemli mesajlar verdi. Darıca Gençlerbirliği’ni 2.Lig’e taşımak için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını belirten Başkan Mustafa Öztürk, ‘’Bu takımın üst liglerde yer almasını taraftarlarımız gibi ben de çok istiyorum. Sezon sonunda 3.Lig belasından kurtularak şampiyon olmak istiyoruz. Amacımız sadece şampiyonluk değil, 2.Lig’de de kalıcı olabilmek’’ dedi.

KAMPA KADAR TRANSFERİ BİTİRMEK İSTİYORUZ

Karakterli bir oyuncu grubuna sahip olduklarının altını çizen Öztürk, ‘’Geçen sezonun sonunda 24 oyuncumuzla oturup konuştuk. İnanın hiçbiri ayrılmak istemedi. Bu bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Ama ne yazık ki 7 futbolcumuzla helalleşerek yollarımızı ayırdık. Yeri boşalan mevkilere en doğru isimleri takviye yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Adam almak için transfer yapmayacağız. Takımımıza katkı sağlayacak isimleri alarak nokta atış yapmak istiyoruz. Sezon başı kampına kadar tüm transferlerimizi bitirmek istiyoruz’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.