RETROBÜS’le 60’lardan 90’lara müzik yolculuğu

RETROBÜS’le 60’lardan 90’lara müzik yolculuğu

  Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, bölge halkını dünyaca ünlü markalarla buluşturmanın yanı Gebzeliler için gerçekleştirdiği...

 

 

Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, bölge halkını dünyaca ünlü markalarla buluşturmanın yanı Gebzeliler için gerçekleştirdiği etkinliklerine ağustos ayında da hız kesmeden devam ediyor. Düzenlediği etkinliklerle 7’den 70’e her yaş grubuna seslenen Gebze Center, 26 Ağustos Cumartesi günü ziyaretçilerine nostalji yaşatacak bir müzik ziyafeti için hazırlanıyor.

Etkinlik kapsamında, Gebze Center’a da bir konser verecek olan son dönemin popüler müzik gruplarından Retrobüs; 60’lar, 70’ler ve 80’lerin sevilen nostaljik parçalarını büyük ustaların yorumlarıyla ve kostümleriyle seslendirecek.

60'ların, 70'lerin ve 80'lerin efsane isimlerini anarak, dönemin unutulmaz eserlerini yorumlamayan ve Fırat Şahverdi (kurucu-vokal), Murat Yerden ve Ozan Çetiner’den oluşan Retrobüs, sahnede giydikleri dönem kostümleri, kullandıkları aksesuarlar ve ses taklitleriyle konserlerini aynı zamanda tiyatral bir gösteri havasında geçiriyor.

Ziyaretçiler, saat 16.00’da başlayacak konserle, Türk pop müziğinin yakın dönem tarihine keyifli bir yolculuk yapacak.

Gebze Center, yeni etkinlik alanında gerçekleşecek ilk konsere, müzik ve eğlence dolu bir gün geçirmek isteyen tüm Gebzelileri davet ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.