Okula kütüphane kazandırdılar

Okula kütüphane kazandırdılar

 Ülkemizin üst segmentte mobilya üretim,ihracat ve ticaretini yapan, saygın markalarını aynı çatı altında toplayan kalite ve tasarıma verdiği önemi...

 

Ülkemizin üst segmentte mobilya üretim,ihracat ve ticaretini yapan, saygın markalarını aynı çatı altında toplayan kalite ve tasarıma verdiği önemi her platformda dile getiren bir sivil toplum kuruluşu Mobilya Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği (MOBDER) Darıca Dede Korkut İlkokulu’na bir kütüphane kazandırdı.

MOBDER, ev sahipliği yaptığı çeşitli uluslararası seminerlerle, AB müktesebatını anlatan çeşitli eğitim çalışmaları ile sektöre öncülük etme rolünü sürdürürken seçtiği pilot bölge ve okullardaki eğitim katkılarını da sürdürüyor. MOBDER Yönetim Kurulu Başkanı Murat Tunç ve Genel Sekreter Nesrin Tüzmen’in’de hazır bulunduğu kütüphane açılışına Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve Şube Müdürleri ile okul müdürleri de katıldı. Dede Korkut İlkokulu’nda düzenlenen açılış töreninde Fevze Çakmak Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin’de katılımcılar arasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.