Motosiklet sürücüsü ölümden döndü

Motosiklet sürücüsü ölümden döndü

 Darıca Bağlarbaşı Mahallesi Tuzla Caddesi üzerindeki İyigün Sitesi önündeki kavşakta  meydana gelen kazada, Darıca istikametine gitmekte olan...

 

Darıca Bağlarbaşı Mahallesi Tuzla Caddesi üzerindeki İyigün Sitesi önündeki kavşakta  meydana gelen kazada, Darıca istikametine gitmekte olan 41 NA 840 Plakalı otomobil sürücüsü Yaşar Yılmaz, önünde seyretmekte olan Arif Rıfat Fİdan'ın kullandığı 34 VBB 95 Plakalı motosiklete arkadan çarptı. Çarpma sırasında kontrolden çıkarak altına aldığı motosikleti ve sürücüsünü sürükleyerek  yolun karşısına geçen Yaşar Yılmaz, bu sırada Bayramoğlu yönüne gitmekte  olan Mehmet Kasım Özkan idaresindeki 34 VV 7113 Plakalı minibüse de çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ve minibüs sürücüsü çeşitli yerlerinden yaralanarak 112 Acil Servis Ambülansı ile Farabi Devlet Hastanesi'ne sevk edildiler.

Yapılan müdahalede, minibüs sürücüsü Mehmet Kasım Özkan'ın kazayı hafifi yaralarla atlattığı öğrenilirken, motosiklet sürücüsü Arif Rıfat Fidan'ın vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.