Kitaplarını imzalayacaklar

Kitaplarını imzalayacaklar

Kadıköy Belediyesi tarafından bu sene 9. kez düzenlenen Kadıköy Kitap Günleri, 3 Haziran tarihinde başladı. Son iki senedir Haydarpaşa Garı’nda düzenlenen...

Kadıköy Belediyesi tarafından bu sene 9. kez düzenlenen Kadıköy Kitap Günleri, 3 Haziran tarihinde başladı. Son iki senedir Haydarpaşa Garı’nda düzenlenen fuara yediden 70’e tüm kitapseverler akın etti. 

Kadıköy Kitap Fuarına 32 yıl tutuklu bulunan ve tutukluluk sürecinde yaşadıkları Ali Ufuk Arıkan tarafından kaleme alınan “Büyük Tutsaklık” isimli kitapla Tahir Canan 10 Haziran Cumartesi günü 13:00 ile 18:00 saatlerinde fuarda yerini alacak. 

Öte yandan yazar Halil Yeni geçtiğimiz hafta raflardaki yerini alan “Zamansız Ölümler Ülkesi” kitabı ile 11 Haziran Pazar günü Kadıköy Kitap Fuarında saat: 13:00 ile 18:00 arasında Özgürlük Kitabevi standında okuyucusuyla buluşacak.

Evrensel gazetesinde yazan şair Hakkı Zariç’te yine kitap fuarında yer alacak yazarlar arasında.   Hakkı Zariç de 11 haziran saat: 13:00 ile 18:00 arasında Özgürlük Kitabevi standında okuyucusuyla buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.