İyi Parti Gebze’de çok iddialı!

İyi Parti Gebze’de çok iddialı!

 İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, Gebze’de 66 kişilik yönelik oluşturacaklarını ifade ederek, 300 kişinin yönetime girmek için başvuruda...

 

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, Gebze’de 66 kişilik yönelik oluşturacaklarını ifade ederek, 300 kişinin yönetime girmek için başvuruda bulunduğunu söyledi.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acura’a gazetemiz adına Cengiz Akgün ve Mustafa Arslan ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerin ilettiler. Süreçle ilgili bilgi veren İyi Parti Gebze ilçe başkanı Nusret Acur, ilçe teşkilatı için yer arayışı içerisinde olduklarını söyledi ve kısa s ürede yeni yönetimi oluşturacaklarını belirtti. Geçmişte MHP’de de ilçe başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatan Acur; “Zaman zaman kerhen yönetimde bulunması gereken insanları yazdığımız olmuştu. Ama burada öyle değil. Çok sayıda insan isim öneriyor ve kendisi yönetime girmek istiyor. Herkesin onay vereceği bir yönetim oluşturacağız. 66 kişilik yönetim oluşturacağız ve yönetimde 20 kadın olacak. Burada ANAP, DYP, Genç Parti, CHP, DSP ve AK Parti’de siyaset yapmış insanlar ile hiç siyasete girmemiş yeni yüzleri yönetime alacağız ve Gebze’de herkesin onay verdiği ve beklentilere cevap verecek bir yönetim oluşturacağız” dedi. Daha önce Gebze ilçe yönetimi için bir ön çalışma yapıldığını da söyleyen Acur, listenin önümüzdeki hafta netlik kazanacağına dikkat çekti. Türkiye’nin değişik bölgesini bu süreçte gezdiğini de söyleyen Acur, İyi Parti’ye toplumun her kesiminden büyük bir ilgi olduğuna vurgu yaptı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.