GEPOSB’da kültür-sanat günleri

GEPOSB’da kültür-sanat günleri

 Ressam Fatma Börü’nün portre ve pastel çalışmalarından oluşan eserleri 22 Mart 2018’de saat 18.00’de GEPOSB Yönetim Merkezi ve Sosyal Tesislerinde...

 

Ressam Fatma Börü’nün portre ve pastel çalışmalarından oluşan eserleri 22 Mart 2018’de saat 18.00’de GEPOSB Yönetim Merkezi ve Sosyal Tesislerinde yapılacak açılışla sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Türkiye’nin ilk kadın Organize Sanayi Bölgesi Müdürü olan Fatma Börü; Eserlerinin satışından elde edilecek gelirlerin tamamının “Çocuk engellilerin akülü araba alımında” kullanılacağını ifade etti.

BALKANLARDAN NEŞELİ HAVALAR

 GEPOSB Yönetim Merkezi ve Sosyal Tesisleri’nde Saat 19.30 Türkiye’nin duayen sanatçısı, akordeon üstadı Muammer Ketencoğlu & Balkan Yolculuğu Topluluğu ile Balkan coğrafyasının her köşesinden ezgilerden ve pek çok dilde şarkıdan oluşan özel bir repertuarı sahneye taşıyor Topluluk; Muammer Ketencoğlu Sanat Yönetmeni-Akordeon-Vokal, Sakip Songelen  klarinet- saksafon, Alp Kaya vurmalı çalgılar, Ufuk Akman Kontrbas, Şule Kocaman Saraç  vokal, Selda Koçak Uzuntaş  vokal’den oluşuyor.

ETKİNLİKLER SÜRECEK

EPOSB Bölge Müdürü Güher Türker; Sosyal ve Kültürel etkinlikleri çok önemsediklerini,  sadece üreten değil, sosyal ve kültürel etkinliklerle bütünleşen bir GEPOSB’un üretimime de pozitif yansıyacağı yaklaşımını paylaştıklarını ifade etti.  Türker, sosyal ve kültürel etkinliklerin devam edeceğini de belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.