Darıca SP’den seçim açıklaması

Darıca SP’den seçim açıklaması

 Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya yazılı bir açıklama yaparak, 24 Haziran’da yapılacak olan seçim sürecini değerlendirdi....

 

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya yazılı bir açıklama yaparak, 24 Haziran’da yapılacak olan seçim sürecini değerlendirdi. Çetinkaya açıklamasında; “Öncelikle alınan bu seçim kararı bir erken secim değil baskın seçim kararıdır yani talandan mal kaçırma.

Biz iki ay önce yapmış olduğumuz basın toplantısında seçmenin ve partilerin boşluğunu bulup bir baskın seçim yapabilecek potansiyelde olduklarını söylemiştik.  Ancak kendilerinin ısrarla seçimler zamanında yapılacak demeleri ayrıyeten bir değerlendirme konusu. Henüz daha uyum yasaları tamamlanmadan insanları ters köşe yapmaya çalışmak devlet mantığına uymaz ve yakışmaz. Bu tür kararlar gelişmiş ülkelerde değil geri kalmış ülkelerin alçağı karardır. Biz saadet partisi olarak bütün seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de en güçlü çalışmaları argümanları ortaya koyacağımızdan hiç kimsenin endişesi olmasın. Alınan bu kararın ülkemizin milletimizin ve tüm insanlığın menfaatine sonuçlanmasını temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.