“Babalar yol göstericidir”

“Babalar yol göstericidir”

 Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler  Babalar Günü nedeniyle bir açıklama yaptı.Çiler açıklamasında şunları ifade etti, “ Aile...

 

Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler  Babalar Günü nedeniyle bir açıklama yaptı.

Çiler açıklamasında şunları ifade etti, “ Aile fertlerinin huzuru ve mutluluğu için var güçleriyle çalışan, hayata gözlerimizi açtığımız andan itibaren bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, ihtiyaç duyduğumuz her anda yanımızdaki kuvvet olan, her türlü koşulda çocuklarına güvenli bir gelecek hazırlamaya gayret eden babalarımız, çocuklarının yaslanabileceği ulu çınarları, onların vazgeçilmezleri, güç sembolleri ve daha da önemlisi hayattaki en kıymetli rehberleridir. Babalarımızın gönüllerinin sadece  özel günlerde değil, her zaman hoş tutulması, sevgi, saygı ve vefa duygusunun bir gereği olduğu gibi dinimizce de özen gösterilmesi istenen bir konudur.

Vatanımızın ve tüm evlatların güvenliği için canlarını feda eden aziz şehit ve gazilerimizin babaları başta olmak üzere kaybettiğimiz bütün babalarımızı rahmetle anar, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, bütün imkanlarını ailesi için seferber eden tüm babaların “BABALAR GÜNÜ”nü kutlar, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yaşam dilerim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.