Ahraru’ş Şam’a intihar saldırısı

Ahraru’ş Şam’a intihar saldırısı

Ahraru’ş Şam’a intihar saldırısıSuriyeli en büyük muhalif gruplardan Ahraru’ş Şam’ın İdlib’deki bir karargâhına motosikletle düzenlenen intihar...

Ahraru’ş Şam’a intihar saldırısı

Suriyeli en büyük muhalif gruplardan Ahraru’ş Şam’ın İdlib’deki bir karargâhına motosikletle düzenlenen intihar saldırısında 20’den fazla kişi öldü.

SURİYE’de Beşar Esad rejimine karşı mücadele eden en büyük silahlı muhalif grup Ahraru’ş Şam İslami Hareketi’ni İdlib’teki bir karargâhına yapılan intihar saldırısında, harekete mensup 20’den fazla silahlı muhalifin öldüğü, 30 muhalifin de yaralandığı bildirildi. AA muhabirinin Ahraru’ş Şam İslami Hareketi askeri sözcüsü Ömer Hattab’tan edindiği bilgiye göre, dün öğle saatlerinde hareketin İdlib’in doğu kırsalındaki Tel Tukan köyündeki bir karargâha bomba yüklü motosikletle intihar saldırısı düzenlendi.

30 KİŞİ YARALI

Hattab, “Karargâhımıza yapılan intihar saldırısında eylemci, elindeki çanta ile karargâha girerek hem kendi üzerindeki hem motosikletindeki bombaları patlattı. Saldırı sonucu 20’den fazla muhalif hayatını kaybetti, 30 da yaralımız var” dedi. Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.

 

Haber Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.